onsdag den 25. november 2009

Første dag i projektforløbet

Mandag aften har vi holdt møde med tre repræsentanter fra TIK. Inden da forberedte vi os til mødet, ved at lave en klar plan om, hvilke emner vi skulle nå at diskuter med dem.
Vi er også gået videre med designet fra den tildligere opgave, da vi har en klar idé om TIK rigtig godt kan lide det. Vi sætter nu samme design op i Drupal i stedet for i Joomla, da vi mener, at Drupal er mere brugervenligt og lettere at redigere i. Dette ved vi fra tidligere studerende, hvis kunder er blevet mest tilfredse med Drupal-hjemmesider. Jo mere vi arbejder i Drupal, jo tydligere bliver fordelene ved det også for os, så vi er glade for at vi valgte at skrifte CMS-system.
Mødet med TIK repræsentanterne gik rigtig godt, og det var kun mindre problemstillinger, som skulle diskuteres. Bl.a. hvilke brugere der måtte uploade billeder, skal alle brugere godkendes af en webmaster, hvilket webhotel skal TIK købe. De kunne rigtig godt lide designet, men vi blev enige om, at hjemmesiden skal indeholde flere "personlige" billeder, for at udtrykke åbenhed og virke imødekommende.
Lige nu sidder vi og bakser med, hvordan vi kan undgå at den blå header-bjælke bliver så bestandig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar