onsdag den 9. december 2009

Onsdag

Idag er nogle af de sidste papirer til visum klar, vi har bestilt tid på ambasaden og NY kører på "langsomme" skinner, men fremad og i baggrunden nu. TIK er nu på fuld styrke igen og det går stærkt fra nu af, det skal det i hvert fald for at nå det hele.

I kodningen har vi arbejdet med nyheder igen, samt fritids delen, hvor man nu kan uploade videoer let fra youtube og se på siden, samt kommenterer dem på tik's side.

Idag er den reviderede indholdsfortegnelse og tilhørende 1 wordsfil's rapport sat op. Vi mangler store dele af rapporten, men nu har vi en slagplan og kan lettere fylde de tomme pladser ud.


Idag har vi også nået

designdelen:
punkt 2: Underside- ungdom
og
punkt 3: Underside- u15

I morgen var det meningen af vi skulle brugerteste siden, da vi kan komme i kontakt med vores målgruppe der, men da siden lang fra er færdig implementeret, får vi ikke meget ud af sådan et besøg. Sidste chance er tirsdag i næste uge, hvorefter vi så ikke når at lave meget om, men kune har tid til at reflekterer på vores valg. Eventuelt aftalt brugertest af ULRIK til Mandag!!! Skriv til ham i morgen. I morgen får vi nogle fokusgruppe interviews nedskrevet, og vi skal have fat i en træner/holdleder at få feedback fra også mandag.

Se hvordan Nyhedsbrevet ideelt skal styles så det eneste der ændres er selve teksten, og datoen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar